Pagini

joi, 27 octombrie 2011

Ups! Incidente si accidente cand ai braces

Chestii penibile care ti se pot intampla :
-          Sa iti ramana salata sau alte mancaruri intre brackets, sub arc, si sa zambesti dezimvolt. Solutia : mergi la baie si clatesti cu apa, eventual folosesti  o scobitoare. Nu e un capat de tara, nu se moare din asta, mai grav e daca esti imbracat intr-o culoare care nu se asorteaza cu spanacul verde. Cum se eviti astfel de momente : tai in bucati mici alimentele, eviti sa musti din ele.

-          Sa te balbai, sa vorbesti sasait, peltic sau sa ti se incurce limba in gura desi nu ai baut nimic in ultimele zile. Mie mi s-a intamplat de nenumarate ori, si inca mi se mai intampla cand vorbesc foarte repede sau in alte limbi. Remediu : vorbeste clar, articuleaza bine cuvintele. Daca totusi ti-a scapat « balbuta », zambeste larg cu incredere. Toti vor spune ca esti haios.


-          Sa bei vin rosu si sa ti se murdareasca in visiniu si aparatul, si dintii, si limba, si buzele. Ai doua solutii, ori nu bei deloc vin rosu, ori zambesti larg cu incredere ca si cum nimic nu s-a intamplat. Poti miza pe faptul ca si cei din jur sunt la fel de « colorati », si eventual poti fae o gluma pe tema asta, de genul : ce, sunt rosu pe nas ? oricum, in majoritatea cazurilor, iesirea cea mai simpla e printr-o gluma. Mai sunt si alte alimente din categoria asta, ultimul experiment a fost cu black risotto (cu cerneala de sepie), dupa care semanam cu bunicul scos din mina de carbune de la reclama la detergent.
Ceea ce trebuie sa retii, este ca numai de tine depinde sa treci peste astfel de momente neplacute, si atitudinea conteaza. Ai incredere in tine, si vor trece toate pe langa tine fara sa simti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu